Aftrap Geoparkweek Met POP-UP Route

woensdag 24 mei 2017

Aftrap Geoparkweek Met POP-UP Route

Mathilde Stiekema, wethouder van de gemeente Haren, zal vergezeld van een groep partners van De Hondsrug UNESCO Global Geopark op de fiets stappen om de Geoparkweek 2017 te openen. Het gezelschap legt een deel van de nieuwe POP -UP ROUTE Ontdek Prehistorisch Groningen af. 

Marketing Groningen en De Hondsrug UNESCO Global Geopark hebben in 2016 de fietsroute Ontdek Prehistorisch Groningen gemaakt, een 44 km lange route, die voert langs  plekken ten zuiden van Groningen en in de gemeente Haren  waar de geschiedenis in het landschap  nog steeds zichtbaar is. Vanaf 27 mei  as. wordt deze route met regelmaat als POP- UP route aangeboden.  De POP-UP’s hebben een link met de unieke ontstaansgeschiedenis van het Hondsruggebied, de rijkdom aan archeologie en het cultuurlandschap: zeg maar wat de mens er van gemaakt heeft. De deelnemende POP-UP LOCATIES langs de route zijn herkenbaar aan de POP-UP vlag. Deelnemers worden uitgenodigd van hun de fiets te stappen en een kijkje te nemen en meer te weten te komen over de POP UP.

DE POP UP ’s langs de route zullen de komende periode regelmatig open zijn. Zie evenementen voor de dagen dat de locaties geopend zijn.

POP-UP fietsroute met locaties

POP-UP fietsroute met locaties

Bekijk de fietsroute en de POP-UP locaties. Klik hier.

Deel deze pagina