Werkkamer Sinterklaas

Werkkamer Sinterklaas

De intocht van Sinterklaas in Haren is geliefd bij ouders en hun kinderen in Haren en omstreken. Wars van commercie en met oog voor wat kleine kinderen het liefste willen: oog in oog staan met Sinterklaas en zijn Pieten. Geen verre Sint op een hoog balkon, maar een dichtbij-Sint die je een handje kunt geven.

Werkkamer

Sinterklaas en zijn Pieten zijn 25 november de hele dag aan het werk in hun werkkamer, die zich bevindt in de Dorpskerk. Je kunt er gezellig op bezoek komen, knutselen, zingen en….natuurlijk even kletsen met Sint en Piet. LET OP: van 12.00-13.00 uur doet Sint een middagdutje en zijn de deuren dicht. Toegang is natuurlijk gratis

Kleurwedstrijd

Voor de Intocht van Haren zijn speciaal kleurplaten ontworpen en daaraan is een kleurwedstrijd verbonden! De kleurplaten worden op 18 november aan het eind van de intocht (bij het podium) uitgedeeld. Niet in de gelegenheid om hierbij te zijn? Klik op dek kleurplaat en print hem thuis uit.

Inleveren 
Lever je kleurplaat op 25 november voor 15.00 uur in tijdens Open Huis in de werkkamer van de Sint.

Winnende kleurplaat
Diegene die de kleurplaat het mooiste ingekleurd heeft, wordt tussen 15.00 en 16.30 uur gebeld en krijgt die middag Sinterklaas nog op bezoek! Zorg er dus voor dat je adres en telefoonnummer (mobiel) op de kleurplaat staat en dat je tussen deze tijden bereikbaar bent.

Bezoek van Sinterklaas
Ben je gebeld met de mededeling dat je de kleurwedstrijd gewonnen hebt? Gefeliciteerd! Direct na verloop van Open Huis in de werkkamer van de Sint, komt de goedheiligman naar je toe.

Download kleurplaten

 

Deel deze pagina