Open Ateliers Haren

Open Ateliers Haren

In het weekend van 1 en 2 april 2017 openen 23 kunstenaars uit Haren en Glimmen hun ateliers voor publiek. U bent overal van harte welkom om binnen te lopen, te genieten van de kunst en voor een praatje met de makers.

In Galerie Aanblick aan de Kromme Elleboog 52 in Haren is een overzichtstentoonstelling te zien met werk van alle deelnemers. Galerie Aanblick is een goed startpunt als u nog niet heeft besloten welke kunstenaars u wilt bezoeken. Voor meer informatie kunt u ook terecht op de website van Open Ateliers Haren.

Je eigen route samenstellen

De flyer en het kaartje met de deelnemende kunstenaars is op de dag zelf verkrijgbaar bij Galerie Aanblick aan de Kromme Elleboog 52 in Haren, het startpunt van de Open Ateliers Haren, maar ook in de ateliers zelf. Ook is bij Galerie Aanblick een overzichtstentoonstelling van alle deelnemende kunstenaars te zien. Je kan je eigen route samenstellen, alle ateliers zijn op de fiets goed te bereiken en worden aan de straatkant aangegeven met een vlaggetje en een poster voor het raam met het logo.

Deel deze pagina